XXVII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra a l’Ampolla

Ja les tenim aquí les IV Jornades Gastronòmiques de la galera de les Terres de l’Ebre
9 de febrer de 2017
Show all

XXVII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra a l’Ampolla

L’Ampolla, cuina de l’ostra!

ENDINSA’T, DESCOBREIX I ASSABOREIX LES TEXTURES, SABORS I AROMES DE L’OSTRA DE L’AMPOLLA.

Endinsa’t en el món de l’Ostra cuinada, la seva saborositat i textura. Cada any gaudim de nous sabors amb l’esperit innovador per tal de redescobrir els misteris que encara amaga aquest fruit de mar d’intens sabor mediterrani.

El passat any l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona va atorgar a l’Ostra de l’Ampolla el premi millor producte del Mar i actualment, es pot gaudir de la senzillesa d’aquest fruit o de la complexitat de la seva cuina al nostre restaurant durant tot l’any. Del 6 al 21 de maig veniu a degustar l’ostra de l’Ampolla!

Us resistireu a provar-ho?

El nostre menú per a les XXVII Jornades Gastronòmiques de l’ostra:

  • Ostra Japo Mediterrània
  • Ostra cruixent amb emulsió de mostassa
  • Cloïsses amb fesols
  • Raviolis artesans de bacallà cremós
  • Arròs negre amb rap i sípia
  • Caneló de pinya amb fruites del bosc

Vi DO Terra Alta, aigua mineral i cafè.

30€ (iva inclòs)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.